Mobile menu

A Milli Takımımız Red Bull Chess Masters Finalinde

openpublicdocumentTürkiye Satranç Federasyonu ve Red Bull ortaklığı ile gerçekleşen ve büyük heyecanla devam Red Bull Chess Masters Elemeleri'nde sona yaklaşıldı. 30 Mayıs Cumartesi ve 31 Mayıs Pazar günü "Kadınlar" ve "Açık" olmak üzere iki ayrı kategoride online olarak yapılacak turnuva finalinde Türkiye'nin en iyi satranç oyuncuları karşı karşıya geliyor. Sabri Can Onay Yontar ve Emre Hasgüleç'in sunumuyla gerçekleşecek olan final yayınları her iki günde de saat 12.00'de başlayacak. Final heyecanında A Milli takım sporcularımız GM Mustafa Yılmaz, GM Dragan Solak, GM Vahap Şanal, IM Ekaterina Atalık, WGM Betül Cemre Yıldız Kadıoğlu, WGM Kübra Öztürk, WIM Sıla Çağlar da hamle yapacak isimler arasında yerini alıyor.
 
31 Mayıs Pazar günü yapılacak olan yayında Azerbaycanlı Büyükusta Şehriyar Mamedyarov da konuk olarak yerini alacak ve müsabakaları yorumlayacak. Şehriyar Mamedyarov'u aynı zamanda Sabri Can Onay Yontar ile bir de gösteri maçı da gerçekleştirecek.
 
Red Bull Chess Masters final müsabakalarını 30 Mayıs Cumartesi (Kadınlar Finali) ve 31 Mayıs Pazar (Açık Kategori Finali) saat 12.00'den itibaren Red Bull Türkiye Twitch kanalından takip edebilirsiniz.
 
Finalistler için tıklayınız.