Mobile menu

COVID-19 Normalleşme Dönemi Gündem Toplantısı

adsz tasarm 44COVID-19 sürecinde yeni normalleşme dönemine girerken alınacak önlemleri değerlendirmek üzere sağlık kurulumuzun katılımlarıyla toplantı düzenlendi.

Federasyon Başkanımız Gülkız Tulay’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Başkan Vekilimiz Aşkın Keleş, As Başkanımız Halil Hilmi Darı, FIDE Etkinlikler Komisyonu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyemiz Özgür Solakoğlu, Yönetim Kurulu Üyemiz Nilüfer Çınar Çorlulu, Yönetim Kurulu Üyemiz Ulaş Demirci, Sağlık Kurulu Başkanımız Prof. Dr. Kıvanç Güngör, Sporcular Kurulu Başkanımız Can Arduman, Teknik Kurul Başkanımız Aykut İlker Mete, Eğitim Kurulu Başkanımız Olgun Kulaç, Antrenör Kurulu Başkanımız Yakup Erturan, Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanımız Mustafa Eroğlu, Merkez Hakem Kurulu Başkanımız Ahmet Uçtu, Kulüpler Koordinasyon Kurulu Başkanımız Ferhat Kuru, Sağlık Kurulu üyelerimiz Dr. Olcay Nalbant, Dr. Birgi Tuna, Dr. Habibullah Dolgun ve federasyondaki ilgili birim temsilcileri katıldı.

Sağlık kurulumuzun da katılımlarıyla sporcu, antrenör ve hakem eğitimlerimiz, faaliyet takvimimizin güncellenmesi ve yeniden planlanması, alınacak tedbir ve önlemlerin belirlenmesi için toplantı sonunda bir komisyon oluşturuldu. Komisyon tarafından alınan kararlar en kısa süre içerisinde kamuoyu ile paylaşılacaktır.

 

adsz tasarm 43