Mobile menu

Etkinlik Takvimimiz ve Şampiyonalarımızın Planlanmasına İlişkin Toplantılarımız Devam Ediyor

teknik kurul toplants 3İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinde faaliyetlerimizi en uygun ve sağlıklı şekilde gerçekleştirebilmek, 2020 – 2021 yılı etkinlik takvimimizi alternatif planlamalar çerçevesinde hazırlanmak için toplantılarımız yoğun bir şekilde devam ediyor.

Federasyon Başkanımız Gülkız Tulay’ın, Yönetim Kurulu üyelerimizin, Teknik Kurulumuzun, Kurul Başkanlarımızın katıldığı toplantıya, 2021 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar şampiyonalarımızın planlanmasına ilişkin istişarelerde bulunmak, sporcularımız ve aileleri için en uygun planlamayı yapmak için sporcu, antrenör ve eğitim kulüplerimiz adına birer temsilci katıldı. Hem sporcu hem antrenör hem de kulüp temsilcisi olan WGM Betül Cemre Yıldız Kadıoğlu, GM Kıvanç Haznedaroğlu ve FM Fethi Apaydın 2021 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar şampiyonaları planlamalarına ilişkin görüş ve önerilerini bildirdi.

Özellikle Türkiye Küçükler ve Yıldızlar şampiyonalarının en sağlıklı ve doğru şekilde yüz yüze yapılabilmesi için görüşlerin alındığı toplantıya, Federasyon Başkanımız Gülkız Tulay, Başkan Vekilimiz Aşkın Keleş, As Başkanlarımız Halil Hilmi Darı ve Nilüfer Çınar Çorlulu, Yönetim Kurulu Üyemiz Ulaş Demirci, Teknik Kurul Başkanımız Aykut İlker Mete, Merkez Hakem Kurulu Başkanımız İsmail Çalışkan, Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanımız Mustafa Eroğlu, Teknik Kurul üyelerimiz, sporcularımız WGM Betül Cemre Yıldız Kadıoğlu, GM Kıvanç Haznedaroğlu, FM Fethi Apaydın ve Teknik Kurul Koordinatörümüz Fırat Yalçın katıldı.

Alınan görüşler doğrultusunda Ulusal şampiyonalarımızın finallerinin 2021 ilkbahar mevsiminden itibaren yüz yüze düzenlenebilmesi ağırlık kazandı. Sporcularımız ve aileleri, eğitim kulüplerimiz, satranç ailemizin her ferdi ve federasyonumuz için en doğru etkinlik takvimini oluşturmak, şampiyonalarımızı her zaman olduğu gibi en doğru şekilde hayata geçirmek için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Sizlerin görüşleri bizler için her zaman çok önemlidir. Hep vurguladığımız gibi ortak akıl ve strateji ile her zorluğu birlik ve beraberlik içerisinde aşacağız. Toplantılarımızda bu spora gönül vermiş farklı isimlerle de bir araya gelerek, görüş almaya devam edeceğiz. Diliyoruz ki tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan bu sıkıntılı süreçten inanarak, el birliği ile çıkacağız.