Mobile menu

Lisans Kampanyamız Başlıyor

img 20201103 1751191 milyon lisanslı sporcu hedefi için çıktığımız bu yolda kulüplerimiz ile el ele yürüyoruz. Federasyonumuz tarafından hem kulüplerimize destek verebilmek amacı ile hem de 1 milyon lisanslı sporcu hedefi ile lisans kampanyası başlatıyoruz. Kampanya kapsamında kulüplerimize toplamda 250.000,00 TL bütçe ayrılmıştır. Kampanyanın başlangıç tarihi olan 7 Kasım 2020 tarihinden itibaren bir kulüp adına çıkartılacak her bir yeni lisans için ilgili kulüp bütçeden 5,00 TL hak edecektir. Bu kampanya toplamda 50.000 yeni lisansa ulaşıldığında sona erecektir.
 
Kulüplerimizin kadrolarına yeni sporcu dahil etmek için kullanacakları sisteme ait kullanıcı adları ve şifrelerini alabilmek için aşağıda bulunan formu doldurarak Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine göndermeleri gerekmektedir. Formlarını gönderen kulüplerimizin kullanıcı adları ve şifrelerinin gönderimine 3 Kasım 2020 tarihinde başlanacaktır.
 
Kampanya ile ilgili daha detaylı bilgiye ilan edilecek olan kampanya sayfasından ulaşabilirsiniz; https://kampanya.tsf.org.tr/