Mobile menu

Türkiye'nin Dört Bir Yanına Şampiyona Heyecanı Hakim Olacak

adsz tasarm - 2020-11-10t115106.729Türkiye Satranç Federasyonu tarafından Güriş Holding sponsorluğunda Mirage Park Resort Hotel'de düzenlenecek olan 2020 Türkiye Satranç Şampiyonası için geri sayım başladı. Bu yıl Türkiye Eski Şampiyonu Hasan Ferit Boysan adına düzenlenen şampiyonanın açılış hamlesi 13 Kasım Cuma günü saat 15.00’te yapılacak. Pandemi kurallarına riayet edilerek düzenlenecek şampiyonada, 10 usta hamle yapacak. Büyük şampiyonada, sporculara toplam 66 bin 500 liralık ödül dağıtılacak.

 

CANLI YAYINLAR İLE HEYECAN DORUĞA ÇIKACAK

Usta yorumcu IM Can Arduman’ın, FM Fethi Apaydın'ın ve FM Erkin Karaokçu'nun canlı yorum ve analizleriyle şampiyona heyecanı Türkiye'nin dört bir yanından takip edilebilecek. Bu sene turnuvada hamle yapan sporcularımızın yanı sıra çok önemli isimler de canlı yayına konuk olacak. GM Dragan Solak, GM Batuhan Daştan, WGM Kübra Öztürk Örenli ve GM Rauf Mamedov konuk olacak isimlerin başında geliyor. 10 usta isim heyecanın hakim olduğu karşılaşmalara imza atacak, canlı yayınlar ile bu heyecan tüm Türkiye'de yaşatılacak. Sürpriz isimlerin konuk olacağı canlı yayın heyecanına ilk gün şampiyonanın ismi Hasan Ferit Boysan katılacak. İnteraktif, heyecanın hakim olduğu yayınlar için bizi takip etmeyi unutmayın!

Canlı yayın sırasında oyunlara ilişkin soru sormak ya da yorumlarını paylaşmak isteyen satrançseverler, #TR2020 etiketi ile Türkiye Satranç Federasyonu resmi Twitter, Youtube hesabına (@TurkishChess) tweet atarak ya da resmi Facebook sayfasında ilgili gönderinin altına yorum yazarak bu heyecana ortak olabilirler.

TURNUVA SAYFASI

ilkuc

Hasan Ferit Boysan

tr2019 - 2. tur-28

IM Can Arduman 

erkin karaokcu

FM Erkin Karaokçu

img 9341

FM Fethi Apaydın