Mobile menu

Satranç Ailemizin Kıymetli Temsilcileri Kulüplerimizle Buluştuk

toplanti-1 1Kıymetli kulüp temsilcilerimizle bir araya geldiğimiz toplantılarımız 19 Kasım tarihinde düzenlenen Türkiye Kulüpler Şampiyonası Final takımlarıyla sona erdi. 

16 Kasım tarihinde Türkiye İş Bankası Satranç Süper Ligi ile başlayan buluşmalarımız 17 Kasım tarihinde Türkiye Satranç Birinci Ligi, 18 Kasım tarihinde Türkiye Satranç İkinci Ligi, 19 Kasım tarihinde Türkiye Kulüpler Şampiyonası Final takımları ile devam etti. 

Kulüp temsilcilerimizin, yönetim kurulumuzun ve kurul başkanlarımızın katıldığı toplantı Federasyon Başkanımız Gülkız Tulay’ın başkanlığında gerçekleştirildi. 

Başkanımız Gülkız Tulay’ın “Neler Yaptık” sunumuyla başlayan toplantılarda, kulüp temsilcilerimiz tek tek söz alarak görüş ve önerilerini iletti. Birbirinden önemli konuların ele alındığı toplantılarımız keyifli bir atmosferde geçti. Başkanımız Gülkız Tulay, bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğumuz kıymetli kulüp temsilcilerimizle en kısa süre içerisinde yeniden buluşacağımızı vurguladı. Kulüplerimizle birlik ve beraberlik içerisinde her sorunun üstesinden geleceğimizi belirten  Başkan Gülkız Tulay, toplantıya katılarak bizlere vakit ayıran herkese teşekkür etti. 

super lig bulumas

Türkiye Satranç Birinci Ligi

turkiye satranc birinci ligiii

Türkiye Satranç Birinci Ligi

toplanti

Türkiye Satranç İkinci Ligi

toplanti-1 1

Türkiye Kulüpler Şampiyonası Final Takımları