Mobile menu

İkinci Online Kampımız Başladı

kamp6Gelenekselleşen ‘Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Milli Takım Havuzu Genel Kampının ikincisi Başantrenör Yakup Erturan koordinatörlüğünde 17 Kasım tarihinde başladı. Sporcularımızın ve velilerimizin talepleri üzerine ikisincisi düzenlenen kampta, Milli takım havuzuna girmeyi hak eden 7- 18 yaş arası Türkiye’nin dört bir yanından 170 sporcu, yerli ve yabancı 24 antrenörü online olarak bir araya geliyor.

Microsoft Teams uygulaması üzerinden yapılan kamp, saat 14.00’te derse hazırlıkla başladı. Kamp, çalışma saatleri, dinlenme ve yemek araları ile sistematik olarak devam etti.

Kampta A Milli Takım sporcusu Büyükustamız Batuhan Daştan 18 Kasım Çarşamba günü maç analizleri yapacak. 19 Kasım Perşembe günü Psikolog Aytaç Kendirci, “Stres Yönetimi” semineriyle küçükler ve yıldızlarla bir arada olacak. Milli Takım Havuzu Genel Kampı’nda 20 Kasım Cuma günü Uzman Psikolog Büşra Arığ’ın "Psikolojik Faktörlerin Performansa Etkisi" konulu sunumu takip edilecek. 21 Kasım Cumartesi günü A Milli Takım sporcusu Kadın Büyükustamız Kübra Öztürk Örenli "Satrançta Kondinasyon" konu başlığı ile sporcularımızla bir araya gelecek. 

seminer

kamp2

kamp5

kamp7

kamp8

kamp9

kamp10