Mobile menu

Gençlik Merkezleri Protokolü Kapsamında Çalışmalar Başladı

whatsapp image 2021-04-26 at 11.35.37Gençlik Merkezleri ve Federasyonumuz arasında imzalanan protokol kapsamında çalışmalara start verildi. 29 Mart 2021 tarihinde Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Federasyonumuz arasında imzalanan iş birliği protokolünün ilk toplantısı gerçekleştirildi.

Federasyon Başkanımız Gülkız Tulay ve Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Emre Topoğlu’nun başkanlığında gerçekleşen toplantıda il temsilerimiz ve il müdürlerimiz bir araya geldi. Toplantıda gündem maddeleri üzerinde istişarelerde bulunarak, protokolde belirlenen maddeler kapsamında hangi aşamalarda olunduğu görüşüldü.

Toplantıya, Federasyon Başkanımız Gülkız Tulay, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Emre Topoğlu, Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Tuncay Ulusan, Gençlik Merkezleri Dairesi Başkanı Tarık Karkınçam, Başkan Vekilimiz Av. Fatih Maden, Asbaşkanlarımız Halil Hilmi Darı ve Nilüfer Çınar Çorlulu, Genel Sekreterimiz Mehmet Sedat Fırat, İl Temsilcilerimiz, İl Müdürleri ve Federasyondan ilgili personellerimiz katıldı.

Protokol, Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde yer alan gençlik merkezleri ve gençlik kamplarında satranç sporunun tanıtılıp sevdirilerek tabana yayılması, faaliyetlerimizde yer tahsisi sağlanması gibi birçok önemli maddeyi içeriyor.

whatsapp image 2021-04-26 at 11.35.37