Mobile menu

2021 Ahilik Yılı Kırşehir'de Uluslararası Turnuva ile Taçlanıyor

cn1 9722Federasyon Başkanımız Gülkız Tulay, Genel Sekreterimiz Mehmet Sedat Fırat ile Kırşehir'deki protokol ve satranç ailemiz ile bir araya geldi.

Kırşehir Valisi İbrahim Akın’ı ziyareti esnasında Federasyonumuz ve Valilik arasında iş birliği protokolüne imza atıldı. Protokol kapsamında 2021 Ahi Evran Yılı nedeniyle ve 34. Ahilik Haftası etkinliklerinde Uluslararası Açık Satranç Turnuvası düzenlenecek. Satranç sporunda yetişen çocuklarımız uluslararası turnuvada hamle yapmanın mutluluğunu yaşarken velilerimize ve sporcularımıza ahilik kültürü de tanıtılacak. 

Protokol töreninin ardından Başkanımız Gülkız Tulay, Kırşehir'de kurulan ilk satranç merkezi Cacabey’i ziyaret etti. Daha sonra Başkanımız Gülkız Tulay, Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin,  Genel Sekreterimiz Mehmet Sedat Fırat ve Kırşehir İl Temsilcimiz Nimetullah Kaya’nın da katılımıyla Fatma Bacı Öğrenci Yurdu Konferans Salonu'nda Türkiye Okul Sporları ve 23 Nisan Online Satranç Turnuvası ödül töreni düzenlendi.

Başkanımız Gülkız Tulay’ın yoğun Kırşehir programı, Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün Genç Stüdyo’daki canlı yayın programının ve İl Müdürü Numan Nafiz Şahin'i ziyaretinin ardından sona erdi.

cn1 9724

Uluslararası Açık Satranç Turnuvası Protokolü

cn1 9702

cn1 9722

cn1 9733

cn1 0117

Türkiye Okul Sporları ve 23 Nisan Online Satranç Turnuvası ödül töreni

cn1 9943

cn1 9999 1

ampiyon satranc akademi 2

Şampiyon Satranç Akademi Ziyaret

cn1 0127

Genç Stüdyo’da canlı yayın programı ve İl Müdürü Numan Nafiz Şahin'e ziyaret

cn1 9830

Cacabey Gençlik Merkezi Ziyareti