Mobile menu

2008 Avrupa Bireysel Şampiyonası

9. Avrupa Bireysel Satranç Şampiyonası 20 Nisan – 05 Mayıs 2008 tarihleri arasında Bulgaristan'ın Plovdiv şehrinde gerçekleşecektir. Şampiyonaya milli takım sporcuları dışında katılmak isteyenler için koşullara haberin devamından ulaşılabilir.

Turnuva Yönergesi

Şampiyonaya katılmak isteyen sporcuların 2100 ve üzeri ELO puanına sahip olmaları koşuldur. 3 ayrı otel seçeneğinden istenilen otel ve oda seçeneği aşağıda yer alan tabloda bulunmaktadır. Double (iki kişilik) oda seçeneğini tercih edenlerin yanında kalacak kişi ile birlikte başvurmaları gerekmektedir. Tablodaki Euro ve YTL ödemelerini gerçekleştirdikten sonra dekontu Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. e-posta adresine veya 0 312 310 96 20 numaralı faksa gönderiniz. Dekont ile birlikte pasaport numaranız, doğum tarihiniz, TC kimlik numaranızı yazmayı unutmayınız. Çıkış tarihinden itibaren 6 ay geçerli pasaport, arka fonu beyaz, ön cepheden çekilmiş 4 adet fotoğraf, katılım kesinleştikten sonra acilen federasyona gönderilmelidir.

Sporcu Masraflar Tablo


Tüm ödemelerin ve başvuruların yapılmasına ilişkin son tarih 23 Mart 2008 Pazar günüdür.

Euro Ödemelerinin, Federasyonumuzun İş Bankası Ankara Şubesi Şube Kodu: 4200 Euro Hesap No: 388 10 23 olan hesabına, YTL ödemelerinin ise 4200-580 80 95 numaralı ana hesaba yapılması gerekmektedir.

Ulaşım ile ilgili bilgiler kesinleştiğinde duyurulacaktır.

Konaklama ücretinin içinde yalnızca oda + kahvaltı yer almaktadır.