Mobile menu

Mersin Büyükşehir Belediyesi VI. Uluslararası Satranç Turnuvası Başladı

adsz tasarm - 2022-09-05t112950.168Mersin Büyükşehir Belediyesi VI. Uluslararası Satranç Turnuvası için Mersin'de ilk hamleler yapıldı.  

Turnuvanın açılış törenine Federasyon Başkanımız Gülkız Tulay, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Mitat Ertaç, Mersin İl Temsilcimiz Ömer Faruk Ercan, sporcular, hakemler, veliler ve çok sayıda davetli katıldı. 11 ülkeden 314 sporcunun katıldığı turnuva 10 Eylül tarihinde sona erecek. 

Federasyon Başkanımız Gülkız Tulay açılış konuşmasında bu yıl ülkemizin dört bir yanında uluslararası açık satranç turnuvalarının düzenlenmesinden büyük mutluluk duyduklarını belirterek turnuvaya katkı sunan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer nezdinde, belediye çalışanlarına, Mersin Satranç İl Temsilciliğine teşekkürlerini iletti ve turnuvaya katılan tüm sporculara başarılar diledi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de konuşmasında, dil, din, ırk ayrımı olmaksızın herkesin bu tür spor etkinliklerinde birlikte olduğunu, bu organizasyonların ülkemizin ve Mersin’in tanıtımına katkı sunduğunu belirtti. Başkan Vahap Seçer, sporcuların güzel bir hafta geçirmeleri dileyerek Federasyon Başkanımız Gülkız Tulay nezdinde ekibine teşekkürlerini iletti.

Açılış töreni öncesinde turnuvanın en küçük kız sporcusu Asya Eryılmaz ve en küçük erkek sporcusu Mert Şahin, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve Federasyon Başkanımız Gülkız Tulay’ı çiçekler ile karşıladı.

Turnuvada hamle yapan tüm sporculara başarılar diliyoruz.

Turnuva Sayfası: http://mersinopen.tsf.org.tr/

 

mersin openmersin open 1mersin open 2mersin open 3mersin open 5mersin open 6mersin open 7mersin open 8