Mobile menu

Gençlik ve Spor Bakanımızdan Tebrik Mesajı

genclik ve spor bakani tsfGençlik ve Spor Bakanımız Sn. Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Arnavutluk'ta düzenlenen Avrupa Okullar Satranç Şampiyonası’nda 6’sı altın, 4’ü gümüş ve 5’i bronz madalya olmak üzere toplam 15 madalya kazanan sporcularımızı yayımladığı mesajla kutladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Arnavutluk'ta düzenlenen Avrupa Okullar Satranç Şampiyonası’nda 6’sı altın, 4’ü gümüş ve 5’i bronz madalya olmak üzere toplam 15 madalya kazanan genç milli satranççılar için tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Kasapoğlu, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Arnavutluk’ta yapılan Avrupa Okullar Satranç Şampiyonası’nda 6’sı altın, 4’ü gümüş ve 5’i bronz madalya olmak üzere toplam 15 madalya kazanarak kürsünün en üst basamağında yer alan genç milli sporcularımızı tebrik ediyorum. Elde ettikleri tarihi başarıyla geleceğe umutla bakmamıza vesile olan genç satranççılarımızın başarılarının devamını diliyorum. Ay-yıldızlı Bayrağımızın dalgalandırılmasında ve İstiklal Marşımızın dinletilmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”

Kaynak: https://gsb.gov.tr/haber-detay.html/1058