Mobile menu

7.Mersin Uluslararası Açık Satranç Turnuvası Sona Erdi

mrsnopen1Federasyonumuz ve Mersin Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde düzenlenen, 13 ülkeden 140’ı ünvanlı 290 sporcunun hamle yaptığı 7. Mersin Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Açık Satranç Turnuvası tamamlandı.

Yenişehir Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen turnuvanın ödül törenine Federasyon Başkanımız Gülkız Tulay, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Olcay Tok, Mersin Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanı Serdar Gökçek, sporcularımız, velilerimiz ve hakemlerimiz katıldı.

Turnuvanın kapanış töreninde konuşan Federasyon Başkanımız Gülkız Tulay, açık turnuvalarımıza ulusal ve uluslararası sporcuların ilgisinin yoğun olduğuna dikkat çekerek, “Dünyanın farklı ülkelerinden ve ülkemizden yüzlerce sporcu ülkemizin dört bir yanında düzenlediğimiz açık turnuvalarımıza yoğun katılım gösteriyor. Satranç heyecanını açık turnuvalarımızla da devamlı olarak ülkemizin her yerinde yaşamaya devam ediyoruz. Açık turnuvalarımızı gerçekleştirmemizde yerel yönetimlerimizin desteği de bizler için çok değerli. Mersin Büyükşehir Belediyesi ile 7’ncisini gerçekleştirdiğimiz Mersin Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Açık Satranç Turnuvası’nda emeği geçenlere teşekkür ediyor, tüm sporcuları tebrik ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Turnuvada hamle yapan sporcuları tebrik ediyor, dereceye girenleri kutluyoruz.

mersinopen2023 1mersinopen2023 2mersinopen2023 3mersinopen2023 4mersinopen2023 5mersinopen2023 6mersinopen2023 7mersinopen2023 8mersinopen2023 9