Mobile menu

Şampiyonamızda Final Zamanı

yasgruplaritoplugorsel2024 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası’nda yarın son tur maçları oynanacak.

2.500 sporcunun şampiyonluk mücadelesi verdiği görkemli turnuvada 7 yaş genel kategoride Ömer Taha Dede, kızlar kategorisinde Göksu Yıldız ve Miray Akıncı zirveyi paylaşıyor. 8 yaş genel kategorisine baktığımızda ise Meriç Zeynel Aker ve Bora Şahin, kızlar kategorisinde ise Defne Özbay, Zeynep Gökdemir, Heja Azra Yıldız ve Defne Karaman yollarına zirvede devam ediyor.

9 yaş genel kategorisinde Onur Hışır, kızlar kategorisinde ise Irmak Keser ve Elif Dila Kebir şampiyonaya zirvede devam eden isimler arasında. 10 yaş genel kategoride Yusuf Kerem Şahin, kızlar kategorisinde ise Beren Nisa Karabaş ve Beren Çetin son tura zirvede giriyor.

11 yaş genel kategorisinde ise Ege Öz 8,5 puan, kızlar kategorisinde Elif Deniz 7 puan ile zirvede bulunuyor.

Şampiyonanın en büyük yaş grubu olan 12 yaş genel kategorisinde Ali Varyemez 9 ve kızlar kategorisinde ise Tuana Abak 7,5 puan ile son tura zirvede giriyor.

2024 Türkiye Yıldızlar Şampiyonası’nda 13 yaş genel kategorisinde CM Ali Alper Çelik 7, kızlar kategorisinde Arya Aydoğan ve İpek Doğan 6,5 ile son tura giriyor.

14 yaş genel kategorisine baktığımızda ise FM Uygar Duruçay ve Ege Tuna Öktem, kızlar kategorisinde ise Fatma Zehra Oflaz 7 puanla ilk sırada son tura başlangıç yapacak.   

15 yaş genel kategorisinde Efe Yalçınkaya 7, kızlar kategorisinde ise Ela Keskinler 6,5 puan ile yoluna devam ediyor. 16 yaş genel kategorisinde 6. Turun ardından CM Kerem Erten 8, kızlar kategorisinde WCM Elif Zeren Yıldız 6,5 puan ile zirvede yerini alıyor.

17 yaş genel kategorisinde ise IM Adar Tarhan 7.5, kızlar kategorisinde WCM Ecrin Efsa Büyük 6,5 puan ile son tura zirvede giriyor. Şampiyonanın en büyük yaş grubu olan 18 yaş genel kategorisinde CM Onur Çınar Engin yoluna 7 puanla devam ederken ve kızlar kategorisinde WCM Elif Keskin ve Gökçen Yılmaz 3,5 puan ile zirvede yerini alıyor.

Final maçları yarın sabah saat 10.00’da başlayacak olan şampiyonada tüm sporcularımıza başarılar dileriz.

Yarışma Sayfaları: 

 http://tyg2024.tsf.org.tr/

http://yildizlar2024.tsf.org.tr/

toplugorselbakanhakem