Mobile menu

Minik Hamleler Karaman'da

minikhamlelerkaraman 1Federasyonumuz ve Ana Sponsorumuz Türkiye İş Bankası tarafından hayata geçirilen Minik Hamleler Projemiz Karaman’da da başladı.

Bu kapsamda Karaman'da Federasyon Başkanımız Gülkız Tulay ve Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanımız ve Karaman İl Temsilcimiz Mustafa Eroğlu Karaman Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim’i makamında ziyaret etti.

Gevher Hatun Anaokulu'nda Başkanımız Gülkız Tulay, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, Gençlik Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek , Türkiye İş Bankası Karaman Şube Müdürü Eray Güngör, Yönetim Kurulu Üyemiz Ali Faruk Aydın ve Denetleme Kurulu Üyemiz Celalettin Özcan anaokulu öğrencileriyle bir araya geldi ve öğrencilerin müzik eşliğinde kısa gösterisini izledi.

Ardından Karaman Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim, Başkanımız Gülkız Tulay Karaman’da yeni açılan ve ilk faaliyetine ev sahipliği yapan Karaman Satranç Merkezi’nde Okul Sporları Gençler Satranç Turnuvası’nı ziyaret ederek 4.turu başlattı ve sporculara başarılar diledi. minikhamlelerkaraman 1minikhamlelerkaraman 2

minikhamlelerkaraman 3minikhamlelerkaraman 4minikhamlelerkaraman 5