Mobile menu

2024 Küçükler ve Yıldızlar Ulusal Takım Havuzu Online Kampı

onlinekampgenelgorselGenç yıldızlarımız 2024 Küçükler ve Yıldızlar Ulusal Takım Havuzu Online Kampı'nda bir araya geliyor. Federasyonumuz tarafından planlanan eğitim programı ile sporcularımız Temmuz ayında düzenlenecek yüz yüze kamp öncesinde Nisan ve Mayıs aylarında antrenörlerimiz eşliğinde online kampta buluşuyorlar.

Online dersler ile sporcularımız yüz yüze kamp öncesinde hem eğitim almanın hem de satranç sporu ile buluşmanın mutluluğunu yaşıyorlar.

Yüz yüze yapılacak kampımızın detayları yakın zamanda ilan edilecektir. Aynı zamanda Kunduz eğitim platformu tarafından 2024 Küçükler ve Yıldızlar Ulusal Takım Havuzuna giren sporcularımıza ücretsiz üyelik imkanı sağlanacaktır. Sporcularımızın eğitim hayatına destek sağlayacak bu anlamlı iş birliği için Kunduz ailesine teşekkür ediyoruz. Sporcularımız ve antrenörlerimize başarılar diliyoruz.

onlinekamp 1onlinekamp 2onlinekamp 3onlinekamp 4onlinekamp 5onlinekamp 6onlinekamp 7onlinekamp 8onlinekamp 9onlinekamp 10onlinekamp 11onlinekamp 12onlinekamp 13onlinekamp 14onlinekamp 15onlinekamp 16onlinekamp 17