Mobile menu

GM Yağız Kaan Erdoğmuş'tan GM Svidler'e Karşı İkinci Galibiyet

gmyagizkaangmsvidler2025Ülkemizin değerli Millî sporcusu, GM Yağız Kaan Erdoğmuş, Fransa'nın Marsilya kentinde, dünyaca ünlü GM Peter Svidler ile oynadığı Nesiller Çatışması adlı ikili maçta, 23-28 Temmuz tarihleri arasında karşı arşıya geliyor. 4 oyun sonunda güçlü rakibi karşısında 2,5-1,5 skoruyla önde olan genç yıldızımız, son partide, rakibinin uzmanı olduğu Grünfeld Savunması karşısında 22 hamlelik bir minyatüre imza attı.

https://lichess.org/broadcast/clash-of-generations-peter-svidler-vs-yagz-kaan-erdogmus--classical/round-4/gn6mUJ0E/3rhKkkzo

Millî sporcumuza karşılaşmanın kalan oyunlarında başarılar dilerken, kendisinin değerli tecrübelerle ayrılacağı bu önemli maçın gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ederiz.