Mobile menu

Tur 7: Türkiye'nin Tarihi Zaferi

KPK2Yedinci turda beklenen gerçekleşti! Türk milli takımı turnuvanın favori takımlarından İsrail'i 2,5-1,5 yenerek turnuvanın en dikkat çekici başarılarından birine imza attı. Büyük heyecana sahne olan mücadele de emeği geçen tüm sporcularımızı tebrik ediyoruz.İsrail Dünya Sıralamasında üçüncü sırada.

Diğer favoriler Rusya ve Ermenistan, aralarında oynadıkları maçta 2-2 berabere kaldılar. Bu skorlar Amerika liderliğe yükseldi. Sekizinci ve dokuzuncu turlar tansiyonun en yüksek seviyeye çıkacağı karşılaşmalar olacak. Heyecan tüm hızıyla devam ediyor.

rus-erm

RUSYA: 2-2 :ERMENİSTAN

İki favorinin mücadelesinden kazanan çıkmadı. Formsuz Morozevich, Akopian'a kaybederek onun için kabusa dönen turnuvayı yine lehine çeviremedi. Rusya'da Tomashevsky, Sargissian'ı yenerek takımının bir puanını kurtardı.

msr-hin

MISIR: 1,5-2,5 : HİNDİSTAN

GM Gopal ülkesinin yeni kahramanı! Berabere giden mücadeleyi zorlayıp, rakibinin de yardımı ile (!!) oyunu kazanmayı başardı ve takımına galibiyeti getirdi.

isr-tur

İSRAİL: 1,5-2,5 :TÜRKİYE

Turnuvanın favori ekiplerinden İsrail, GM Gelfand'ın dinlendirildiği turda hiç beklemediği bir mağlubiyet aldı. Milli takımımız inatçı oyununun meyvesini 2 puan alarak taçlandırdı. Tüm oyuncularımızı tebrik ediyoruz.

az-brz


BREZİLYA: 0,5-2,5 :AZERBAYCAN

GM Guseinov - GM Fier karşılaşması haricindeki diğer tüm maçlarını kazanan Azerbaycan ekibi günü rahat bir galibiyet ile geçirdi. Özellikle GM Mamedyarov'un muhteşem performansı dikkat çekiyor.

yun-usa

BREZİLYA: 1,5-2,5 :ABD

ABD takımı birinci masası Nakamura ile parlamaya devam ediyor. Rusya'nın puan kaybettiği turda tek başına liderlik koltuğuna oturdu.