Mobile menu

TSF Şanlıurfa’da

sanliurfa_webFederasyonumuzun kapsamlı yurt gezileri devam ediyor. Geçen hafta Başkan Vekilimiz Tahsin Aktar ve Yönetim Kurulu üyemiz Fatih Ekinci Şanlıurfa’da incelemelerde bulundu. İl Temsilcisi Süleyman Sami Kars’ın da katılımı ile gerçekleşen gezide, ilin sorunları, antrenör ve hakem eğitimlerinin yanında sporcu eğitimi, donanım ve tesis konuları ele alındı. Büyük bir dinamik gelişme sağlandığını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Altuğ, federasyonumuzun desteği ile sağlanacak gelişmelerin ilde taban bulacağını, birlikte nelerin yapılabileceğini heyecan ile anlattı.

 

Yeni hizmete giren GAP ARENA şehir stadyumunda da incelemelerde bulunan Aktar ve Ekinci İl Müdürü Altuğ’un işaret ettiği tesis sorununu burada çözdüler. 310 m2 alanda yeni ve kullanıma uygun salon seçimi ARENA spor yerleşkesinde çözülmüş oldu.

 

Şanlıurfa Vali Yardımcısı Tayfur Elbasan ziyaret edildi. Vali Yardımcısı Elbasan, ilin ulusal veya uluslararası bir satranç organizasyonuna hazır olduğunu, bu konuda federasyonun yapacağı girişimlerin desteklenebileceği bildirdi. Başkan Vekili Aktar da gösterilen bu ilgiye değer bir organizasyonun Şanlıurfa’ya taşınması için gereken girişim ve çabanın gösterileceğini bildirdi.


1

 

Başkan Vekili Tahsin Aktar, Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Altuğ'un makamında

 

3

 

Başkan Vekili Tahsin Aktar, İl Müdürü Hakan Altuğ ve Yönetim Kurulu Üyemiz Fatih Ekinci

 

5

 

GAP ARENA Şehir Stadyumu

 

6

 

GAP ARENA Şehir Stadyumu

 

7

 

Şanlıurfa Satranç Eğitim Merkezi

8

 

Fatih Ekinci, Gap Arena Kompleks Müdürü Ekrem Gerginci, Tahsin Aktar, İl Temsilcisi  Süleyman Kars