Mobile menu

5. ICCF Webchess Açık Turnuvası

iccfWebchess Açık Turnuvası daha önce ICCF deneyimi olmuş veya olmamış dünyadaki bütün yazışmalı oyuncularına açık bir turnuvadır. Turnuva ile ilgili tüm detaylar aşağıda yer almaktadır.

Turnuvanın direktörlüğünü Dünya Turnuvaları Direktörü (WTD) Frank Geider (FRA), Unvansız Turnuvalar Memuru Andrew Dearnley (İNG)'i bu göreve atamıştır. Tüm sorularınızı kendisine ait aşağıdaki e-posta adresine yönlendiriniz.

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Guido Bresadola (ITA)Merkezi Turnuva Lideri olarak atanmıştır (Central Tournament Leader (CTL) Kayıtlar, eşlendirmeler ve turnuvayla ilgili diğer konulardan kendisi sorumlu olacaktır . E-posta adresi: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Turnuvaya birden fazla grupta katılmak mümkündür. ICCF anasayfasına gidiniz www.iccf-webchess.com 'a tıklayınız.

"New Events" sekmesinde ana listede turnuvayı bulun ve "Enter"'a basınız. Bu size şu üç yöntemden birini kullanarak farenizin tek tıklamasıyla kaydolmanızı sağlar.

a) Milli Federasyonunuzla bağlantı kurun(NF). ICCF ID'nizi ve bu turnuvada kullanacağınız
geçerli e-posta adresinizi iletiniz. Milli Federasyonunuz başvurunuzu CTL Guido Bresadola (ITA)'ya iletecektir.
b) Kalifiye oyuncular doğrudan katılım şıkkını kullanabilirler; Direct Entry (DE). Bu yöntem ICCF'e yeni başlayan oyuncular için geçerlidir:
c) ICCF'e yeni katılan oyuncular ilk gruplarına ücretsiz girebilirler. Bağlantı bilgilerini (ad,soyad, e-posta adresi ve ülke )Andrew Dearnley NTTC'ye göndermelidirler. Birden fazla gruba katılmak isteyenler yukarıda anlatıldığı gibi tüm ödemeleri yapmak zorundadırlar.

Turnuva kayıtları 30 Nisan 2012 tarihinde sona erecektir.

Turnuva ücreti katılım yöntemi ile bağıntılıdır.

a) Milli Federasyon aracılığı ile başvuru. Başvuru ücreti tahsili ve kayıt teyidi Milli Federasyon tarafından tamamlanacaktır.
b)Doğrudan katılım ile kayıt. Tüm Bilgi Doğrudan Katılım Süreci (DE) içinde mevcuttur. Yapmanız gereken sadece enter düğmesine basmak ve çıkan komutları takip etmektir.
c) ICCF'e yeni katılan oyuncular 1 gruba ücretsiz girebilirler.

Kimler ICCF için yeni oyucu statüsündedir?

a) ICCF ID'si olmayan veya
b) ICCF ID'si olmakla birlikte daha önce hiç ratinge dahil turnuva oynamamış olan oyuncular.

Turnuva 3 aşamadan oluşacaktır: ön elemeler, yarı-final ve final. Ön elemeler Haziran 2012 ortalarında başlayacak ve yaklaşık olarak 28 Şubat 2014'te bitecektir. Diğer 2 aşamanın tarihleri uygun bir şekilde sonra belirlenecektir. Önelemeler 7 kişilik gruplardan oluşmaktadır. Tüm oyunlar ratinge dahildir. En son ICCF Oynama Kuralları tüm aşamalarda geçerli olacaktır. Bunları aşağıdaki linkte çevrimiçi olarak okuyabilirsiniz. www.iccf-webchess.com< "Online Help" e sonra "Server rules"'a tıklayınız.

Yalnızca grup birincileri yarı-finale katılma hakkı elde edeceklerdir. Eşitlik bozmalar ICCF Turnuva Kuralları, Madde 5'e göre yapılacaktır.

ICCF Yönetim Kurulu Final aşamasının ödüllerini ileriki bir tarihte belirleyecektir. Kayıtları teyid için aşağıdaki linkteki listeyi kontrol ediniz.

http://www.asigc.it/temp/wot5.htm

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

ÖNEMLİ NOT:

Milli yetkili A.S. Dikmen aracılığı ile kayıt olmak isteyenler aşağıdaki TSF hesabına 25 TL yatırarak dekont kopyalarını ad, soyad, geçerli bir e-posta adresi ve (varsa) ICCF ID'si ile birlikte aşağıdaki e-posta adreslerine başvuruda bulunabilirler.

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

TSF Hesap Nosu:

Türkiye İş Bankası

4200 5930838
TR820006400000142005930838