Mobile menu

2012 Dünya Yaş Grupları Satranç Şampiyonası Slovenya'da

WYCC20122012 Dünya Yaş Grupları Satranç Şampiyonası 07 - 19 Kasım 2012 tarihleri arasında Slovenya'da gerçekleşecektir. Şampiyonaya federasyonumuz adına doğrudan katılım hakkı olan sporcular, kendi olanaklarıyla katılmak isteyen sporcu, antrenör ve veliler katılım yönergesine uygun şekilde başvurmuşlardır. Pasaport ve Ulaşım detayları haberin devamındadır.
Bilgilendirme Bülteni(16.10.2012)

Kafile üyelerimizin bilgilendirme bülteninden hava sıcaklığı bilgisine dikkat etmeleri rica olunur.


Pasaport ve Ulaşım detayları ;

Ulaşım detayları
  • 07 Kasım Çarşamba, Adria Airways, JP 651, İstanbul Atatük Havaalanı(05:30) >>> Ljublijana Havaalanı(06:40)
  • 19 Kasım Pazartesi, Adria Airways, JP 652,  Ljublijana Havaalanı(23:55) >>> İstanbul Atatük Havaalanı(03:00, 20 Kasım Salı)
Not : 07 Kasım Çarşamba günü en geç saat 03.30'da İstanbul Atatürk Havaalanı Dış Hatlar Terminali "A" kontuarlarının bulunduğu oturma yerlerinde tüm kafilemiz buluşacaktır.
Not : Kafile sayımızdan ve makul ücret arayışımızdan dolayı yukarıdaki uçuş planlamıştır.

Vize Başvurusunda bulunacak ve hizmet pasaportu ile çıkış yapacak katılımcılar için gerekli evraklar 26.09.2012 Çarşamba günü katılım formlarında belirtilen adreslere kargo ile gönderilmiştir.

Hizmet Pasaportu Başvurusu Yapacaklar
Federasyon tarafından davet edilmiş Umuma Mahsus Pasaport sahibi olan tüm sporcular hizmet pasaportu talep formu düzenlenmiş olup adreslerine kargo ile gönderilmiştir. Belgeleri ellerine ulaşan sporcularımızın yurt dışına çıkış tarihinden 15 gün önce İl Emniyet Müdürlüğüne başvuru yapmaları önemle hatırlatılır. Çıkış harçlarının yatırılabilmesi için pasaport numaralarının Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine bildirilmesi gerekmektedir. İl Emniyet Müdürlüklerine giderken yanınızda bulunması gereken evraklar;
  1. Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi
  2. Fotoğraf(2 adet biyometrik)
  3. 62,50 TL - Pasaport cüzdan bedeli
  4. Daha önce almış olduğunuz pasaportlar
18 yaşının altındaki sporcuların Emniyet Müdürlükleri'ne anne ve babalarıyla başvurmaları gerekmektedir. Yalnız anne ya da baba ile başvuruya gidilecekse, gelmeyen velinin noter onaylı muvafakatnamesi istenir. Velilerimize önemle duyurulur.

Vize Başvurusu Yapacaklar
Davet mektubu Ankara'daki Slovenya Büyükelçiliği'ne fakslanmıştır. Umuma mahsus pasaport sahibi tüm katılımcılar Ankara'da bulunan Slovenya Büyükelçiliği'nden vize almalıdır. Vize başvurunuzu kargolar elinize ulaştıktan sonra yapmanızı önemle hatırlatırız. Vize ile ilgili tüm sorularınız için Slovenya Büyükelçiliği ile görüşebilirsiniz.