Mobile menu

Turkcell'den TSF'ye Ödül

IMG 5720Son üç yıldır İstanbul'da yaklaşık 9 bin izleyicinin katılımıyla gerçekleşen "Turkcell Teknoloji Zirvesi"  bu sene 30 Nisan 2013 tarihinde Ankara Sheraton Otel'de gerçekleştirildi. Kamu kurumlarından ve özel sektörden yöneticileri buluşturan, tüm gün süren zirvenin sonunda gerçekleşen törenle "Turkcell Teknoloji Ödülleri" sahiplerini buldu. Dünya Satranç Olimpiyatları altyapısını Turkcell Akıllı Bulut Teknolojisini kullanarak hızlı ve başarılı bir şekilde hazır hale getirdiği için Türkiye Satranç Federasyonu'na layık görülen ödül, Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş tarafından Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay'a takdim edildi.

Teknolojide yaşanan en son gelişmeleri iş yapış biçimlerine taşıyarak fark yaratmayı başaran kamu kurumları ve özel şirketler dört kategoride ödüllendirildi. Makineler Arası İletişim kategorisinde Emniyet Genel Müdürlüğü ve Hidromek; Bulut Bilişim kategorisinde TOBB ve Türkiye Satranç Federasyonu, Sabit İletişim kategorisinde Aselsan ve Makromarket, Yeni Medya kategorisinde ise TEPAV ve Rönesans ödüle layık bulundu.

IMG 5722

Kadir Çöpdemir'in sunumuyla gerçekleştirilen ödül töreninde, Türkiye Satranç Federasyonu Asbaşkanı Aşkın Keleş de yer aldı.

IMG 5729

IMG 5721
IMG 5724