Mobile menu

Muş, Bitlis, Batman ve Diyarbakır Ziyaretlerimiz

İl gezileri 100 - KopyaTürkiye Satranç Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Halil Hilmi Darı ve Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanı Uğur Tülüce 18-19-20 Ağustos 2013 tarihlerinde Muş, Bitlis, Batman ve Diyarbakır illerimizi ziyaret ettiler. İl gezisinin ilk durağı Muş ilimizdi. İl Temsilcisi Yaser Keskeç ve Muş satranç ailesi ile bir araya gelen ekibimiz satrancın ildeki durumunu, sorunlarını ve yaygınlaşması için yapılabilecekler üzerinde durdular.

Daha sonra Bitlis'e geçen Tülüce ve Darı burada İl temsilcisi Mesut Araboğa ile buluşarak Spor İl Müdürü Muzaffer Güven ve Belediye Başkan Yardımcısı Nafiz Haspolat'ı makamında ziyaret ettiler. Son derece olumlu geçen görüşmelerin ardından 8 Ağustos Ulusal Satranç Turnuvası'nın açılışına katılan ekibimiz burada Bitlis satranç ailesi ile sohbet etme fırsatı buldu.

Ekibimiz 20 Ağustos 2013 tarihinde Batman'a geçerek İl Temsilcimiz Mehmet Yıldız ile buluştu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aydın Ekinci ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Atalay'ı makamlarında ziyaret eden Tülüce ve Darı satrancın ildeki gelişimi hakkında görüşlerini paylaştılar.

Son olarak Harran Bölge Temsilcisi Hacı Yılmaz ve Diyarbakır İl Temsilcisi İbrahim Tofan ile bir araya gelen ekibimiz, Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdullatif Umut'u makamında ziyaret ettiler. Son derece verimli geçen il gezileri Diyarbakır Satranç Merkezi ziyareti ile noktalandı.


İl gezileri 100

İl gezileri 112

İl gezileri 123

İl gezileri 145

İl gezileri 148