Mobile menu

Balıkesir ve Bursa Ziyaretimiz

22
Türkiye Satranç Federasyonu Asbaşkanı Aşkın Keleş, Yönetim Kurulu Üyesi Halil Hilmi Darı, Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanı ve Karaman il temsilcisi Mustafa Eroğlu, 26 Aralık 2014 tarihinde Balıkesir'i ziyaret ederek, ildeki satranç camiası ile bir toplantı gerçekleştirdi.
Yönetim Kurulu Üyesi Halil Hilmi Darı'nın açış konuşması ile başlayan, İl temsilcisi Naci Erdem'in de katıldığı toplantıda, satranç faaliyetleri konusunda yapılması beklenen çalışmalar ve ilde sürdürülen satranç faaliyetleri konusunda görüşmeler yapıldı ve birlik ve beraberlik mesajları verildi.
Balıkesir'de gerçekleşen toplantının ardından Heyet, Burhaniye'de sporcumuz GM Dragan Solak ile bir araya gelerek, Milli takım programı ile ilgili görüştü.
Heyet, 27 Aralık 2014 tarihinde ise Bursa Merinos Kültür Merkezinde, kulüp ve merkez temsilcileri, antrenör, hakem ve velilerle bir araya gelerek bir toplantı yaptı. Toplantıya Federasyon Disiplin Kurulu Üyesi Onur Özdiker ve Bursa il temsilcisi Ramiz Arabacı da katıldı.

  FullSizeRender 4
  bursa 1
  bursa 3
  bursa3 3